50 anys mantenint viva la flama
Pati del Museu de la Pell
Dissabte, 18 de juny a les 19:00h
Altres | Lloc: Pati del Museu de la Pell | Preu: 7€ | Aforament: 300 | Coordinació: a: Agrupament Escolta La Flama i Ajuntament d’Igualada. |
MOLT IMPORTANT: QUAN COMPREU L’ENTRADA AL COSTAT DEL NOM DE CADA PERSONA ESPECIFIQUEU EL PLAT QUE VOLEU: FIDEUÀ O ARRÒS VEGETARIÀ!!! AMB AQUESTA INFORMACIÓ EL DIA DEL SOPAR ESTARÀ TOT A PUNT!!! MOLTES GRÀCIES!
EXEMPLE: MIQUEL  (FIDEUÀ)
Que una entitat de lleure sense ànim de lucre faci 50 anys és un privilegi i us volem convidar a tots i totes a celebrar-ho amb nosaltres. A les set de la tarda una taula rodona entre diferents persones que han passat per l’agrupament, per fer balanç de quin impacte té el cau en la vida de la gent. Al vespre continuaran les activitats al Museu amb un sopar popular organitzat per l’Associació de Famílies d’Escoltes. El sopar consistirà en un pica-pica, un plat principal a escollir entre fideuà o arròs vegetarià, postres i inclou un got amb una consumició d’aigua, vi o refresc. Seguidament, ens acompanyarà la música de la Mimi Rose (Míriam Riba), amb el seu estil que barreja el pop i el folk britànic i més endavant tothom podrà participar d’una estona de danses i cançons. A les dotze de la nit, El pa de cada dia presentarà les seves cançons de hip-hop reivindicatiu, molt influïdes pels anys viscuts al cau. Finalment, es tancarà la vetllada amb una estona més de música.
 

Ja s’ha acabat el termini, si vols sopar dirigeix-te a la barra i si sobra sopar et vendrem els tiquets! Mersi