CONCERT D'HIVERN
Cor Exaudio
Diumenge, 15 de gener a les 18:00h
Altres | Lloc: Auditori de l'ECMMI Mestre Joan Just i Bertran d'Igualada | Preu: 8, 6 i 0 (menors 10 anys)€ | Aforament: 114 |

El Cor Exaudio ofereix un repertori de peces fresques i divertides que conecten ràpidament amb l’oient. El concert s’inicia amb un recull de peces de Britten que va començar a escriure amb només 19 anys i que va anar confeccionant al llarg d’anys, dedicades cor R.H.M. Britten and The Boys of Clive House i les va titular Friday Afternoons perquè era el dia que assajaven setmanalment.

Seguidament el programa ofereix dues peces del compositor noruec Ola Gjeilo, unes obres molt evocadores i que de seguida transporten al públic a escenes nòrdiques com és l’exemple de Tundra, que és un paisatge de planures sense vegetació degut a les baixes temperatures.

Per acabar, sis arranjaments de nadales populars escrits pel compositor osonenc Jordi Domènech. Unes nadales amb tocs humorístics que no deixen a ningú indiferent. I finalment un arranjament brillant de la cançó nadalenca Carol of Bells.

El Cor Exaudio actuarà amb el pianista Álvaro Carnicero.