DE LA FINESTRA MÉS ALTA
COR EXAUDIO i COR D'HOMES D'IGUALADA
Dissabte, 17 de juny a les 21:00h
Altres | Lloc: Claustre Escola Pia | Preu: 8€ i menors de 25 anys gratuït | Aforament: 300 | Coordinació: Cor Exaudio |
El Cor Exaudio i el Cor d’Homes d’Igualada ofereixen un concert en dues parts ben diferenciades. Primerament interpretaran repertori català amb una obra indispensable del repertori contemporani com és el Mirador de Josep Vila, replet de melodies populars catalanes que s’entrellacen i conformen un collage musical original i molt nostrat. I tancant aquest bloc s’interpretaran dues Canciones Negras de Xavier Montsalvatge que ens transportaran a la cultura antillana de la primera meitat del segle passat.  

El segon bloc es conforma amb música que va més cap al nord d’Europa. Podrem sentir la història de Lady Barnard i el seu desgraciat afer amorós  amb un servent, musicat pel cèl.lebre compositor anglès Benjamin Britten. I principalment, peces del compositor noruec Ola Gjeilo, molt evocadores i de gran èxit a nivell mundial en els últims temps.


Els dos cors igualadins han unit forces per oferir un programa fresc i evocador molt adient per donar la benvinguda als vespres càlids i agradables d’estiu. Un repertori exigent i alhora passador que esperem convidi al públic a passar una vetllada especial.


En aquest concert ens acompanya el pianista Álvaro Carnicero