Coralina, la serventa amorosa- Cia La Perla 29
Teatre Municipal Ateneu
Diumenge, 10 de març a les 18:00h
Altres | Lloc: Teatre Municipal Ateneu | Preu: 22, 20 i 17€ | Aforament: 480 | Coordinació: Ajuntament d'Igualada |

“Ai, senyor! Quin món de mones! Murmurar, xafardejar, parlar d’amagat… tothom vol fer mal a tothom, i, aquí al mig, apareix ella i: patam! en diu quatre de ben clares i ben fresques, i m’obre els ulls; quatre veritats ben dites, i tot a lloc!”

Coralina és la serventa de la mansió d’Ottavio, on va néixer i va ser criada “com una filla” al costat de l’hereu, el jove Florindo. Però ara el senyor Ottavio ha enviudat en una edat avançada i s’ha tornat a casar amb Beatrice, que mou tots els fils amb astúcia per tal que el seu propi fill, Lelio, sigui el destinatari de l’herència del vell. Ha aconseguit desterrar el jove Florindo de casa seva i Coralina, degradada a la condició de serventa d’últim nivell, ha decidit seguir-lo. Sobreviuen gairebé com a captaires amb la miserable pensió que els passa l’encegat senyor Ottavio. Però Coralina és lúcida i tossuda, i es fixarà com a missió restaurar la bona posició de Florindo davant del seu pare i el seu patrimoni…

Així comença un teixit enredat d’estratègies i complicacions que desencadenarà fervors amorosos, pactes amb notaris, complots entre el servei i molts objectius entrecreuats en una història apassionada que convertirà el teatre en una festa… i en un gran embolic!