El gran comediant
El gran comediant de Joel Joan i Hèctor Claramunt
Diumenge, 18 de setembre a les 18:00h
Altres | Lloc: Teatre Municipal Ateneu | Preu: 20,18 i 15€ | Aforament: 480 | Coordinació: Ajuntament d'igualada.Departament de Promoció Culturald'igualada.Departament de Promoció Cultural |

Joel Joan passa de l’amistat a la gelosia i en fa una qüestió de vida o mort

En Llorenç i l’Ernest són amics de tota la vida. Tots dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut trajectòries desiguals. Mentre que en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (al mateix ritme que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat de sortir mai. 

Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix llençar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs per motivar-lo digne dels millors coach d’autoajuda, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest faria bé d’abandonar.

El que el Llorenç no podia preveure és que el seu discurs calaria i l’Ernest faria un gir radical. Les coses comencen a anar-li molt bé… molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La compassió pel seu amic es transforma en gelosia i a partir de llavors el Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.