DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL 2021
Amb l'espectacle Empàtikament
Dissabte, 9 d'octubre a les 19:00h
Altres | Lloc: Teatre Municipal ateneu | Preu: Gratuït | Aforament: 350 |
Per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, el Servei de Salut Mental i Addiccions del Consorci Sanitari de l’Anoia, el departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació Salut Mental Catalunya Anoia organitzen un seguit d’actes entre els quals destaca “L’alTɌa RƎaLiΤat”, un espectacle artístic participatiu per a intentar reflectir experiències i vivències en diferents moments crítics de la nostra salut.
L’alTɌa RƎaLiΤat” forma part d’eMpÀtiKa MƎnt, un conjunt d’iniciatives relacionades amb l’art, la salut mental i la comunitat, liderat pel Servei de Salut Mental i Addiccions del CSA.
L’espectacle destaca per la intervenció d’un Duo escènic de piano i dansa: Joaquim Font i  Angel Gutierrez interpreten les 8 peces de l’Op. 12 de Robert Schumann. L’art com a expressió emocional i com a eina pal·liativa i sanadora.
 
Joaquim Font, pianista. S’inicia al conservatori d’Igualada i es gradua al conservatori del Liceu. Des del 2018 resideix a Essen (Alemanya) on segueix estudis avançats. Actua regularment com a solista i en música de cambra i Lied.
 
Angel Gutierrez. Ballarí i professor de dansa contemporània i folklore argentí. Guanyador de certàmens nacionals i internacionals. Ha treballat en diferents companyies de dansa. És membre fundador de la Homeland Dance Company i treballa per la Crea Dance Company by Maria Rovira.