Festa del Nou carril bici d'Igualada
11h (Plaça Castells) i 11:15h (Parc del Garcia Fossas)
Diumenge, 10 de març a les 11:00h
Altres | Lloc: Plaça Castells o Parc del Garcia Fossas | Preu: Gratuit | Coordinació: Ajuntament d'Igualada |

AMB LA TEVA INSCRIPCIÓ ESPECICIFICA EL NOMBRE DE PARTICIPANTS I EL LLOC D’ON FARÀS LA SORTIDA. EX: JOSEP XXXXX (5 PARTICIPANTS) I PL. CASTELLS

El pròxim diumenge 10 de març us convidem a participar a la Festa del nou carril bici d’Igualada, que uneix la Plaça Castells amb la zona esportiva de Les Comes. S’hi pot participar tant amb bicicleta, com amb patins o patinets.

Per a la jornada inaugural es proposen 2 opcions de recorregut: La primera amb sortida a la Plaça Castells a les 11h i arribada al Parc Central, i la segona amb sortida al Parc del Garcia Fossas a les 11:15h i també amb arribada al Parc Central.

A l’inici de cada un dels dos recorreguts, per incorporar-se al carril bici, es passarà primer per dins una carpa de l’Ajuntament, on es lliurarà gratuïtament a cada participant un braçalet reflectant i un tiquet per la coca i la xocolata que, l’Associació de Veïns del Poble Sec i del barri de Les Comes, repartiran a l’arribada al Parc Central.

Un cop al Parc Central podreu deixar les vostres bicicletes penjades a les barres d’aparcament, que s’habilitaran per a la jornada, però cal que porteu el vostre cadenat, si voleu lligar-les. També podreu recollir el vostre tall de coca amb xocolata, i gaudir del Parc Central i de la música dels Músics del Parc.

Per al bon funcionament i agilitat de l’activitat, demanem que us inscriviu prèviament -de manera gratuïta-, a www.tiquetsigualada.cat. Allà se us demanarà quin serà el vostre punt de sortida (Plaça Castells o Escola Gracia Fossas) i el nombre de participants que sereu. No cal indicar els noms de les persones o famílies.

Gràcies per la vostra col·laboració.