Fitzroy de Jordi Galceran
Teatre Municipal Ateneu
Diumenge, 29 d'octubre a les 18:00h
Altres | Lloc: Teatre Municipal Ateneu | Preu: 22,20 i 17€ | Aforament: 480 | Coordinació: Ajuntament d'igualada.Departament de Promoció Cultural |

Sergi Belbel dirigeix l’últim text de Jordi Galceran sobre quatre alpinistes a la Patagònia. L’escalada més arriscada del món arriba als escenaris.

Quatre escaladores estan a mitja ascensió del FitzRoy, una muntanya situada al camp de gel de la Patagònia sud, entre Argentina i Xile, una de les vies d’escalada més complicades del món i mai assolida per una cordada femenina. El mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, arrecerades en un sortint de la roca, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l’ascensió o rendir-se. Continuar significaria assumir riscos que no havien previst i que poden posar en perill les seves vides, rendir-se seria renunciar a la possibilitat d’assolir una fita que potser no podran repetir mai.

El duo Jordi Galceran i Sergi Belbel torna a carregar la seva artilleria després de 20 anys de l’èxit El mètode Grönholm, 8 d’El Crèdit i 5 de Paraules encadenades. I ho fan amb un repartiment de luxe: Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez.