Gastro Gimcana amb bicicleta urbana
Vadefoodies
Dissabte, 8 de juny a les 17:30h
Altres | Lloc: Rambla Sant Isidre | Preu: Gratuït | Aforament: 100 | Coordinació: Ajuntament d'Igualada/ Vadefoodies |
El Vadefoofdies estrena Gimcana Gastronòmica amb bicicleta urbana per Igualada el proper8 de juny
Es tracta d’una activitat gratuïta que permetrà degustar productes a la “Rambla Gastronòmica” després de superar un seguit de proves  
Una de les novetats de la 8a edició del festival del Vadefoodies és la Gincama Gastronòmica amb bicicleta elèctrica que es durà a terme la tarda vespre del mateix 8 de juny a Igualada.
La gincama s’iniciarà a la Rambla Sant Isidre, epicentre de l’edició d’enguany del vadefoodies, La activitat s’iniciarà a dos quarts de sis de la tarda per començar a escalfar motors fins a les sis, quan es farà la sortida oficial. L’objectiu de la prova és animar als participants a fer un recorregut amb bicicleta urbana per Igualada, seguint les pistes que se’ls donaran a l’inici de la gimcana, per acabar novament a la rambla on podran degustar els productes dels expositors del Vadefoodies. El recorregut descobrirà diferents espais d ela ciutat i utilitzarà part dels carrils bici de què disposa.
Les inscripcions a l’activitat són gratuïtes, cal reservar plaça al web www.tiquetsigualada.net i tenir més de 18 anys. La inscripció inclou: Tarjetó per participar a la prova, un moneder amb 5 foodies (que tenen un valor real de 5€) que permetran degustar productes a la Rambla, en el cas d’aconseguir totes els proves de la gimcana.
L’activitat també comptarà amb un guarda-bicis a la Rambla per poder anar a fer el tast final a la rambla.
Els tarjetons per participar a la gincama es repartiran de 17:30 a 18 h a la Rambla Sant Isidre. A partir de les 18h ja podem començar la ruta on cal trobar quatre  punts de la gimcana. Una persona de la organització posarà el segell en cada un dels punts que caldrà trobar.
Un cop completada la gimcana, tots aquells qui portin el tarjetó segellat rebran un moneder Vadefoodies amb 5 foodies per gastar a les parades de la rambla.