Gran gala de valsos i obertures
Orquestra Terres de Marca
Divendres, 30 de desembre a les 20:00h
Altres | Lloc: Teatre Municipal Ateneu | Preu: 20,18 i 15€ | Aforament: 480 | Coordinació: Ajuntament d'igualada.Departament de Promoció Cultural |

Terres de Marca reprèn el tradicional concert d’abast universal que obre les portes al nou any.

Un programa que complementa els típics valsos i marxes amb obertures entreactes d’autors europeus. Oferiran les seves populars creacions dins la mateixa línia desimbolta i alhora elegant de la família Strauss vienesa. Iniciarem el concert amb dues conegudes obertures del cèlebre compositor vienès d’ascendència dàlmata Franz von Suppé, creador de múltiples operetes de gran èxit arreu d’Europa a mitjans del segle XIX, seguides de dues obres àmpliament popularitzades al segle XX, de l’atrevit, irònic i plebeu autor jueu d’ascendència alemanya Jacques Offenbach, que, establert a París, beu del més pur estil popular francès. I és que ens trobem a l’època postrevolucionària del Congrés de Viena, aburgesada, una Europa que parlava francès i s’emmirallava en l’aristocràcia vienesa.

La vetllada es complementa amb els cèlebres i imprescindibles Vals de l’Emperador, Vals del Danubi Blau de Joseph i la Marxa Radetzky, com cada any per donar l’entrada a un nou any amb veritable esperit festiu i esperançador.