Guillem Roma
Músiques de Butxaca
Divendres, 27 de setembre a les 21:00h
Altres | Lloc: Escenari Teatre Municipal Ateneu | Preu: 15€ i 14€ | Aforament: 100 | Coordinació: Ateneu Igualadí |

https://musiquesdebutxaca.cat/

“Guillem Roma és capaç de conjugar la música hawaiana, els ritmes balcànics i el tex-mex sense despentinar-se i amb un resultat més que positiu… un disc de Guillem Roma és molt millor que una pastilleta de prozac o qualsevol placebo antidepressiu.”

Xavi Mercadé – (Enderrock)

Guillem Roma ens presenta Postureo Real; Una proposta que navega entre les contradiccions de la vida moderna i representa un manifest per sobreviure a un món actual. El Guillem té la capacitat de convertir allò quotidià en extraordinari i és capaç d’unir en un mateix concepte i de manera orgànica l’elegància, la reflexió, la festa i la celebració.

Postureo Real és el cinquè disc de l’artista, que reafirma un compromís amb el seu estil personal i original. Són cançons que troben un equilibri entre la producció moderna i les melodies clàssiques i un univers lluminós.

Després de col·laborar amb la Sílvia Pérez Cruz, Alessio Arena o Judit Neddermann, en aquest disc Guillem Roma compta amb unes col·laboracions de luxe com la Rita Payés en el preciós bolero titulat “Intel·ligència artificial” i Pedro Pastor a la cançó “Imaginar”.