Maria Coma
Músiques de Butxaca
Divendres, 29 de novembre a les 21:00h
Altres | Lloc: Escenari Teatre Municipal Ateneu | Preu: 15€ i 14€ | Aforament: 100 | Coordinació: Ateneu Igualadí |

https://musiquesdebutxaca.cat/

Maria Coma és una cantant, compositora, pianista i investigadora de les arts escèniques amb arrels a Catalunya i Mallorca.

Després d’haver publicat cinc àlbums de llarga durada, d’haver fet gires al voltant d’Espanya, Alemanya i Amèrica del Sud, al 2016 es va traslladar a Berlín (Alemanya), on va viure 8 anys.
Al llarg dels últims anys, a Berlín, ha estat aprofundint en extenses pràctiques vocals, des de més experimentals fins a cants tradicionals polifònics. La seva constant inspiració i obsessió ha estat la veu humana i el cos humà: el reconeixement d’aquest cos com el primer instrument.

El seu nou treball Vocal Roots es troba en la intersecció entre música d’autor, música vocal polifònica, art sonor, performance i corporeïtzació. Amb un èmfasi i interès en l’instrument de la veu i en la interrelació entre el cos i la veu.

En aquest concert únic a piano i veu, versionarà treballs musicals del seu últim disc Vocal Roots, acabat de publicar, i dels seus anteriors treballs amb alguna sorpresa més. Crearà un contenidor en la seva dimensió artística més íntima, per generar micro i macrocosmos amb la seva veu, piano i pedals de loop. Un espai on convidar els oients a entrar a les cançons amb ella.