Vespres de llum al claustre. Abonament cicle.
Dijous, 22 de juny a les 21:00h
Altres | Lloc: Claustre Escola Pia i Pati Escorxador | Preu: 20€ | Aforament: 150 | Coordinació: Coral Mixta Igualada |
Coincidint amb el proper solstici, tornem a oferir a Igualada el cicle “Vespres de llum al claustre”, donant així continuïtat a aquesta iniciativa que vam posar en marxa l’any 2021 i consolidant-la aquest 2023.
En aquesta ocasió, juntament amb la Mixta hi comptarem amb la presència del cor de cambra Noctes, dirigits per Lluís Vilamajó i amb Maria Mauri al piano, uns intèrprets d’excepció i de primer nivell del nostre pais.
Els concerts tindran lloc els dies 22 i 29 de juny, a les 9 del vespre, a dos “claustres” o espais emblemàtics de la ciutat: el pati nou de l’antic Escorxador i el claustre de Sant Agustí.
Les entrades tindran un preu de 12€, si es compren per a un sol concert, però també comptarem amb un abonament per als dos concerts per un preu de 20€.
Programa del dia 22: Obres de compositors alemanys com Haydn, Schubert o Wolf, seguides d’un interludi de Debussy que ens acostarà cap a França, amb compositors com Saint-Säens, Fauré o Desenclos. Finalment, i per acabar-nos d’acostar a Catalunya, Mompou protagonitzarà el segon interludi del concert, que precedirà obres d’Oltra o Sans.
Programa del dia 29: L’ésser humà i la natura és el “leit motiv” del concert, un programa que connectarà un conjunt d’obres litúrgiques (Grieg, Nystedt, Strauss, Rachmaninov) amb la visió que tingueren compositors alemanys (Mendelssohn), anglesos (Elgar, Holst) i catalans (Oltra, Vila, Sans) de la natura.